Skip to main content
Search

Vrhunska nega za osetljivu kožu novorođenčeta.

cottontouch collection

O našoj CottonTouch™ kolekciji

Dovoljno nežni za najranije dane života, naši NEW CottonTouch™ proizvodi su ultra lagani i savršeno pH izbalansirani za osetljivu kožu vašeg novorođenčeta. Napravljeni su u kombinaciji sa pravim pamukom, namenskim sastojcima i ne sadrže boje, parabene i sulfate. CottonTouch™ stvara delikatan, mekan dodir i podržava vezu između vas i vaše bebe.

Zašto pamuk?

Pamuk je jedna od prvih stvari koje oseti vaša beba. Od ćebenceta do patofnica, pamučni proizvodi su omiljeni jer su neverovatno mekani, odlično upijaju i prozračni su. To nas je inspirisalo da uključimo pravi pamuk u našu NEW CottonTouch™ kolekciju za novorođenčad, specijalno osmišljenu za kožu vašeg novorođenčeta.

Prednosti kolekcije CottonTouchTM

touching baby hands

Dodir je najmoćniji način komunikacije koji možete da ostvarite sa svojim novorođenčetom. NEW CottonTouchTM proizvodi pružaju lagan osećaj koji obogaćuje vaš dodir pun ljubavi.

washing newborn in baby bath tub with Johnson's® CottonTouch™ newborn product

CottonTouch™ gel za pranje kose i tela stvara baršunastu, laganu penu koja se lako ispira i ne ostavlja nikakve neželjene tragove.

newborn massage with Johnson's® CottonTouch™ newborn product

CottonTouch™ losion za lice i telo je ultra lagan i brzo se upija, ostavljajući čist osećaj na koži vaše bebe i vaših ruku. Lako se nanosi i održava vlažnost kože vaše bebe tokom 24 sata.

JOHNSON’S® Cottontouch™ Hair & Scalp Oil

CottonTouch™ ulje sadrži pravi pamuk. Njegova formula se brzo upija i štiti osetljivu kožu bebe od 1. dana.

Back to Top