Skip to main content
Search
mom and grandma kissing child

Naši bezbednosni standardi

Zadovoljavamo i nadmašujemo vrhunske svetske regulatorne standarde.

coconut oil ingredient

Naši sastojci

Svi naši sastojci igraju ključnu ulogu u stvaranju proizvoda koji su nežni po osetljivu kožu, kosu i oči vaše bebe. Važno je da znate tačno šta je u proizvodima koje ste izabrali za svog mališana, i zato smo napravili rečnik sastojaka samo za vas.

Naš proces osiguranja kvaliteta u 5 koraka

Posvećeni smo kreiranju najnežnijih proizvoda za bebe na svetu. Zbog toga smo razvili detaljan proces u cilju garancije bezbednosti i kvaliteta naših baby proizvoda. Ako formula ne zadovolji bilo koji od koraka u procesu, vraćamo se na početak i planiramo ponovo. Tako postavljamo standarde za razvoj najnežnijih proizvoda na svetu više od jednog veka.

 • 1.Izvor sirovina

  Diamond icon

  Proizvodi visokog kvaliteta počinju visokokvalitetnim sirovinama Zato temeljno proveravamo svakog snabdevača i prihvatamo samo materijale onih prodavaca koji zadovoljavaju naše rigorozne standarde kvaliteta i bezbednosti.

 • 2. Ocena sastojaka

  Molecule icon

  Sastojak koji dobijemo mora se proceniti i zadovoljiti zahteve bezbedne upotrebe u proizvodima za ličnu negu. Sprovodimo dublju analizu kako bismo procenili nečistoće i pregledali najnovija saznanja koja nude studije iz oblasti lične nege, hrane i lekova.

 • 3. Klinička evaluacija i testiranje

  Pipette icon

  Nakon što kreiramo formule proizvoda, testiramo ih sa dobrovoljcima u laboratorijskim uslovima. Naši stručnjaci testiraju formule u pogledu svih mogućih reakcija, uključujući iritaciju kože i očiju. Kao rezultat toga, naša baza podataka o bezbednosti sadrži podatke o velikom broju reakcija na formule, što pruža važna saznanja za svaku novu formulu koju pravimo.

 • 4. Upotreba u svakodnevnom životu

  Chart icon

  Testiramo načine na koji naši stvarni kupci koriste naše baby proizvode. To zapravo počinje proveravanjem sa vama! Ali, mi takođe testiramo svoje proizvode u laboratoriji, pod različitim uslovima – ekstremnom toplotom, hladnoćom, vlagom i još mnogo toga – trostrukom proverom bezbednosti i konzistentnosti.

 • 5. Stalna evaluacija

  Circular arrow icon

  Naši krajnji proizvodi su konačno dostupni u vašoj lokalnoj prodavnici, ali naš posao nije završen. Osim što pratimo nova saznanja, slušamo i vaše povratne informacije, bilo da dolaze putem poziva korisničkoj službi ili putem komentara na društvenim mrežama, i po potrebi usavršavamo svoje proizvode tako da svaki proizvod koji napravimo bude delotvoran.

Nauka u službi bezbednosti sastojaka

1. Konzervansi

Konzervansi su bitan deo proizvoda za bebe i proizvoda za lepotu i ličnu negu. Bez njih bi rok trajanja proizvoda koje svakodnevno koristite mogao da istekne za nekoliko nedelja ili čak nekoliko dana. Koristimo samo one konzervanse koji se već decenijama bezbedno koriste i podržani su od strane Uprave za hranu i lekove (FDA) i evropskih regulatornih tela.

2. Parfemi

Iskustvo u kojem učestvuje više čula, uključujući mirise, igra određenu ulogu u razvoju srećne, zdrave bebe. Manje od 25% aromatičnih jedinjenja koja se koriste u parfimisanim potrošačkim proizvodima ispunjavaju naše stroge bezbednosne standarde i mogu se uzeti u obzir za naše nežne baby proizvode. Nijedan parfem koji koristimo ne sadrži poznate alergene koji se nalaze u parfemima.*

 

*ispod praga označavanja definisanog SCCS mišljenjima

aloe vera plant

Naš standard za prirodno

Saznajte više o standardu koji koristimo za prirodne sastojke.

Back to Top