Skip to main content
Search
Dad helping toddler walk

Vodič za negu beba koje su prohodale i decu

Saveti i trikovi za negu vaše bebe koja je prohodala ili malog deteta.

Smiling toddler during bath time

Predstavljamo vam JOHNSON'S® kolekcije za decu i bebe koje su prohodale

Da li ste znali da su dečija kosa i koža 2x tanji od kože odraslih i da se razvijaju do 12. godine? Zato smo razvili asortiman proizvoda za negu kose koji je specijalno osmišljen da bude nežan u odnosu na proizvode za odrasle, a da istovremeno pruža usavršene prednosti koje su potrebne kosi dece koja rastu. Naš asortiman obezbeđuje efikasnost koja vam je potrebna da razmrsite čvorove, pojačate sjaj i ojačate kosu, ne dovodeći u pitanje blagost proizvoda. 100% blag i bez parabena, sulfata i boja.

johnsons kids shiny drops collection

Naša kolekcija za decu sjajne kapljice

Naša linija proizvoda JOHNSON'S® sjajne kapljice za negu dečije kose obogaćena je arganovim uljem i povećava prirodan sjaj kose dajući joj svilenkasto gladak, zdrav izgled

johnsons kids strength drops collection

Naša Strength Drops kolekcija za decu

Naša linija JOHNSON'S® Strength Drops nege za decu je specijalno osmišljena kao deo rutine za koju je dokazano da može da razmrsi 75% više čvorova i umršene kose.

t nasuprot šamponu koji ne sadrži sredstvo za regeneraciju kose

Naučite našu rutinu u 3 koraka za negu kose dece i beba koje su prohodale

Naša jednostavna rutina za negu kose u 3 koraka čini da nega kose vašeg deteta bude brza i bezbolna za vas oboje! U nastavku pogledajte neke savete i trikove za umršenu kosu vaše bebe koja je prohodala.

Back to Top