Šoping lista za buduće roditelje

Okrečili ste dečiju sobu i obezbedili celu kuću. Spemni ste... zamalo. Evo korisne šoping liste koja će vam pomoći da se snabdete stvarima neophodnim za novorođenče.

JOHNSON’S® Baby TOP-TO-TOE® kupka

Kupka sa formulom BEZ SUZA® nezavisnim ispitivanjima je potvrđeno bezbednom za svakodnevnu upotrebu na koži novorođenčeta već od prvog dana. Formulisana je za upotrebu na kosi i telu bebe i dermatološki je testirana.

Više informacija.

JOHNSON’S® Baby šampon

Naši šamponi sa formulom BEZ SUZA® nežno peru kosu bez peckanja očiju. 

Više informacija.

JOHNSON’S® Baby losion

Klinički potvrđeno blag i nežan sa divnim mirisom bebi svežine. Koristite ga svakodnevno da biste obezbedili hidrataciju bebine kože. 

Više informacija.

JOHNSON’S® Baby ulje

Naše pouzdano bebi ulje ima tako mnogo načina za upotrebu! Lako se nanosi i zadržava duplo više vlažnosti od najpozantijih losiona, što održava bebi nežnost kože. Savršeno je za masažu beba i omekšavanje temenjače, a i lako se ispira. 

Više informacija.

JOHNSON’S® Baby Extra Sensitive vlažne maramice

Nezavisnim istraživanjem potvrđeno je da su bezbedne za kožu novorođenčeta već od prvog dana i da su idealne za svakodnevnu promenu pelena. Formula BEZ SUZA® je blaga prema očima, što znači da mogu da se koriste na celom telu bebe. 

Više informacija.

JOHNSON’S® Baby ulošci za dojilje

Jedna od najvažnijih stvari koje morate da nabavite ako dojite su ovi zamenjivi ulošci za dojlje. Mogu da se nose uz bilo koji običan ili grudnjak za dojilje. Pružaju unapređenu zaštitu od curenja, imaju jedinstveni oblik koji prati konture grudi i samolepljivu trakicu protiv klizanja što obezbeđuje diskretan osećaj ugodnosti. 

Više informacija.

PELENE!

Biće toga više nego što možete i da zamislite! Obezbedite nekoliko pakovanja u veličini za novorođenče.