Nega bebine kože

Zbog toga što se bebina koža razlikuje od kože odraslih jako je važno koristiti proizvode koji su posebno napravljeni za njenu osetljivu kožu.

Naše iskustvo u negovanju beba predstavljamo mamama širom sveta više od 100 godina, sa paletom proizvoda koji su potvrđeno blagi i nežni prema osetljivoj koži beba. Bezbednost shvatamo vrlo ozbiljno i zbog toga svaki proizvod prolazi rigorozne procedure testiranja blagosti – koje potvrđuju sertifikati BEZ SUZA® i KLINIČKI POTVRĐENA BLAGOST® .

Savete za negu kože beba pogledajte na našem vodiču: video o negovanju bebine kože.

Pročitajte o uobičajenim stanjima nege kože koja mogu da se pojave kod vaše bebe.

Načini da zaštitite bebinu kožu

Bebinu kožu možete da zaštitite oblačenjem lagane i široke odeće da biste izbegli pojavu osipa. Zaštitite bebinu kožu od direktnog uticaja sunca šeširom i bilo kojim drugim oblikom zaštite. Kako vaša beba raste i njena koža će se adaptirati i rasti sa njom. Aktivnom brigom i negom, igrate važnu ulogu u održavanju zdravlja vaše bebe i njene kože. Bilo da kupate vašu bebu ili joj nanosite sredstvo za hidrataciju, višestruko pomažete zdravlju njene kože. Nežnim dodirom ruke ostvarujete posebnu vezu sa vašim novorođenčetom.