Johnson's® I još mnogo više

Mi u JOHNSON’S® u smatramo da svaka beba zaslužuje više. Više prilika za nežan dodir kože sa kožom. Više trenutaka za vezivanje. Više čulnih podsticaja. Više zdravog razvoja.

Svakodnevni trenuci postaju čulna iskustva, pomažući zdrav razvoj bebe

Istraživanja su pokazala da su redovni dodiri i masaža od strane roditelja ili staratelja punih ljubavi od ključnog značaja za bebin rast i razvoj, komunikaciju i učenje. Mi u JOHNSON’S®-u napredujemo u istraživanjima koja otkrivaju kako svakodnevna iskustva koja angažuju čula, poput kupanja, mogu da doprinesu srećnom, zdravom razvoju beba.

  • Dodir:

Studije su pokazale da rutinski dodiri i masaža mogu da dovedu do poboljšanog fiziološkog, saznajnog, emocionalnog i socijalnog razvoja. Konkretno, pokazalo se da rutinska masaža bebe poboljšava kognitivni učinak i povećava budnost i pažnju. Prvo emocionalno vezivanje vaše bebe proističe iz fizičkog kontakta, što predstavlja osnovu za emocionalni i intelektualni razvoj u kasnijem životnom dobu. Mi smatramo da je to zaista posebna stvar.

  • Mirisi:

Vaša beba je sposobna da oseća mirise čak i pre rođenja – već posle približno 28 nedelja nakon trudnoće! Prijatni i poznati mirisi dokazano poboljšavaju raspoloženje, smirenost i budnost, a majčin miris može da pomogne prilikom sprečavanja plača. Pored toga, miris je važan od prvog dana, zbog toga što novorođenčad koriste čulo mirisa za upoznavanje više nego bilo koje drugo čulo.

Uz JOHNSON’S® Baby,
trenuci kupanja mogu da pruže i još mnogo više

Dok neki veruju da je kupanje samo vreme kada održavate higijenu bebe, mi u JOHNSON’S®-u smatramo da je vreme za kupanje trenutak za još mnogo više. Kupanje, kako čišćenje tako i masaža, može da pruži iskustvo za sva čula u kojem roditelji i bebe imaju priliku ne samo da učvrste međusobne veze, već i da zajedno otkrivaju.

bk

Jednostavni koraci koje možete preduzeti da vreme za kupanje znači i još mnogo više

  • Igranje sa mehurićima može da pomogne vašoj bebi da razvije koordinaciju ruku i očiju.
  • Muzika i pevanje pesmica tokom kupanja može da stimuliše delove mozga odgovorne za pamćenje, dok puštanje određenih vrsta muzike može da stimuliše delove mozga vezane za vizuelne predstave.
  • Pričanje bebi tokom kupanja može da pomogne pri razvoju verbalnih sposobnosti. Studije su pokazale da su bebe kojima su roditelji više pričali razvile veći vokabular do uzrasta od 24 meseca.
  • Zapljuskivanje po vodi tokom kupanja može da bude od pomoći vašoj bebida nauči vezu između uzroka i posledice.
  • Studije su pokazale da su bebe koje su kupane aromatičnim proizvodima za kupanje (u odnosu na one koje nisu) pokazivale 30% više znakova učvršćivanja veza sa roditeljima nakon kupanja.
  • Rutinska masaža pre ili nakon kupanja je savršena prilika za dodir kože sa kožom. Pokazalo se da to poboljšava kvalitet i dužinu sna kod beba, kao deo rutine spavanja.

Svakodnevni rituali nege su prava prilika za učenje i otkrivanje

Bebe uče o sve o svetu koji ih okružuje po prvi put. Uspostavite svakodnevne zajedničke rituale sa svojom bebom, kroz razne aktivnosti koje stimulišu bebina čula i pružaju joj priliku da uči, razmišlja, voli i raste.

Standard

NAJBOLJE ZA BEBU

products

Počevši od odabira najvažnijih sastojaka, pa do kreiranja sigurnih, nežnih i blagih formula, primenjujemo najviše JOHNSON’S® standarde nege beba na našim proizvodima već više od 100 godina. Vođeni našim BEST FOR BABY standardom, poslušali smo mišljenja potrošača i pažljivo smo proučavali na koji način mame komuniciraju i povezuju se sa svojim bebama. Zahvaljujući tim saznanjima, kreiramo nove proizvode koji vam pomažu da zadovoljite bebine svakodnevne potrebe – od nege kože i kose, do rutina koje pomažu vašoj bebi da bolje spava.

Formula KLINIČKI DOKAZANA BLAGOST®

Dodir je prvi jezik kojim vaša beba komunicira. Da biste unapredili ovu tako posebnu komunikaciju sa vašom bebom, važno je da koža bude zdrava i hidrirana. Baš iz tog razloga, JOHNSON’S® je obavio pionirsko istraživanje o jedinstvenom karakteru kože beba koje predstavlja osnovu razvoja naših proizvoda. Ovo istraživanje je pokazalo da je koža bebe mnogo tanja nego kod odraslih i samim tim je ranjivija na nadražajna sredstva.1,2 Naš zaštitni znak KLINIČKI DOKAZANA BLAGOST potvrđuje mamama i zdravstvenim profesionalcima da mogu da se oslone na JOHNSON’S® proizvode za osetljivu kožu beba.

Formula Bez suza®

Oznaka BEZ SUZA® nije samo običan simbol na flašici. Dobro znamo koliko su bebine oči koje se razvijaju drugačije, a takođe znamo i da treba da budu zaštićene od potencijalnih iritacija – kao što je, na primer, nenamerno zapljuskivanje u kadi ili tokom šamponiranja. Svaki JOHNSON’S® proizvod koji nosi zaštitni znak BEZ SUZA® je prošao rigoroznu i sveobuhvatnu evaluaciju kako bi se potvrdila njegova bezbednost i blagost u slučaju nenamernog prskanja.